Bye bye Bangkok
Door: Nick & Anouk
Blijf op de hoogte en volg Nick & Anouk
06 April 2012 | Thailand, Bangkok
De volgende dag hebben we de boot gepakt voor wat sightseeing. Wat Arun en Wat Pho behoorde tot de door ons bezochte bezienswaardigheden.
In de avond zijn we naar Kha San Road geweest, de hoofdstraat voor touristisch en backpackend Bangkok. Onze eerste, heerlijke, Pad Thai gegeten bij een van de vele straatkraampjes!
Gisteren stond in het teken van het verlate verjaardagscadeau van Anouk: een nachtje overweldigende luxe in Lebua State Tower! In één woord: WOW!!! Op elke hoek staat personeel om je te helpen en te buigen voor je. Onze suite op de 51e verdieping was enorm en gaf een adembenemend uitzicht over de stad! 's avonds een drankje gedaan bij de Sky bar, op de 64e verdieping!
Vandaag hebben we heerlijk aan het zwembad gelegen en wachten nu op de bus. Er staat ons een tien uur lange rit naar Chang Mai te wachten. Daar zullen we dan zes uur in de ochtend aankomen. De volgende dag (zondag) trekken we voor drie dagen de jungle in! We proberen er daarna foto's op te zetten!
Veel liefs uit Bangkok, een stad van chaos en kalmte tegelijk. Een stad van hitte, smog en avontuur.
Nick & Anouk
06 April 2012 - 11:00
Gijs En Hilda:
Lieverds, verstandig dat jullie het rustig aan hebben gedaan. De overgang is ook groot. Nu ben je al wat meer gewend aan de klamme warmte. Stoer om met die temperaturen te gaan sporten... We lazen over onweer en regen in Bangkok maar uit jullie verhalen krijgen we niet de indruk dat je veel moest schuilen. Integendeel. Het luxe hotel moet inderdaad een gave ervaring zijn geweest. We hadden al wat foto's op internet gezien. Sjiek hoor. De overnachting in de bus is weer een ander avontuur. Hopelijk kunnen jullie wat slapen en zie je bij het ontwaken een prachtig landschap. We zien uit naar de foto's. Blijf relaxt en geniet! (Thais voor 'een stevige zoen') -
06 April 2012 - 11:04
Gijs En Hilda:
... we hadden wat Thaise tekens aan het eind van de tekst gezet, de vertaling voor 'een stevige zoen' maar deze tekens blijken te zijn veranderd in een smiley... nou ja, een vrolijke knipoog is ook goed. Ciao! -
06 April 2012 - 11:40
Rien En Anja:
Nick en Anouk, fijn jullie vrolijke gezichten te zien via skype en vol verhalen en indrukken.
We zien dat jullie er volop van genieten. Wat een luxe en een prachtig uitzicht vanuit jullie hotel, het was inderdaad WOW!!!
Op naar het volgende avontuur. veel plezier.
xxx Rien Anja Kris. -
06 April 2012 - 16:40
Rien En Jeanne:
Hey Nick en Anouk,
Hopenlijk hebben jullie een beetje kunnen slapen tijdens de busreis.
Jullie gaan nu ook weer een fijne plaats bezoeken.
Geniet ervan.
groetjes Rien en Jeanne -
06 April 2012 - 18:22
Freek & Laura:
Levensgenieters,
De luxe in Lebua State Tower klinkt als een zomers briesje langs onze oren.
Dat briesje zullen jullie vast hebben gevoelt in jullie suite op de 51e verdieping of in de sky bar op de 64e verdieping!! Waarschijnlijk niet in de stad met al die chaos en hitte om jullie heen.
Het Lumpini park klinkt als één grote gezelligheid, crazy peoples spotten, chilluuuhh & Ligguuuhh!!
Sightseeing is sowieso tof, 'Wat Arun' hebben Lau'tje en ik gezien op foto's van Padre & Madre..
Zij zijn ook in Chang Mai geweest, Maetamann Elephant Camp & Rafting is volgens hun heel mooi en zeker een aanrader. Wij hebben de foto's gecheckt en het ziet er inderdaad gigantisch mooi uit, erg indrukwekkend.. Maby komen jullie daar toevallig ook in de buurt, wij zijn heel benieuwd naar de foto's van de drie daagse jungle trip!!
So long, friends.. Have a good trip!!
Liefs, Biss & Lau'tje