Eerste foto's - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Nick & Anouk - WaarBenJij.nu Eerste foto's - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Nick & Anouk - WaarBenJij.nu

Eerste foto's

Door: Nick & Anouk

Blijf op de hoogte en volg Nick & Anouk

14 April 2012 | Thailand, Bangkok

Zoals sommige van jullie misschien al hebben gezien: de eerste foto's staan erop! Het is nog niet volledig, de rest volgt later!

Liefs van ons

• 14 April 2012 - 17:32

Hilda En Gijs:

Hi Nick en Anouk, mooie foto's van onvergetelijke avonturen. En er zijn nog zoveel kilometers te gaan. Dat belooft wat! We zijn jaloers en zouden morgen zo bij jullie op de boot willen stappen, de Mekong-rivier over naar Luang Prabang... alleen de namen al... zo exotisch! Blijf genieten!!!
    Liefs van ons.

• 14 April 2012 - 18:47

Rowena:

Geweldige foto's!! Nu gaan jullie verhalen nog meer leven!! Happy new year;)
    Nog veel plezier! Liefs, Ro en Ro

• 15 April 2012 - 07:52

Mieke:

Hey Nick en Anouk, wat zijn het prachtige foto's, ik beleef het hier aan de keukentafel gewoon een beetje mee. En lekker weertje daar, heb ik ook wel zin in.
    Lieve groetjes, Mieke

• 15 April 2012 - 22:47

Rien En Anja:

Hoi Nick en Anouk, geweldige mooie foto's jullie genieten er zichtbaar van.
    Prachtig wat een belevenis, samen met de dieren en de natuur.
    Op naar het volgende avontuur. Geniet ervan, dat doen wij ook.
    dikke kus Rien Anja en Kris

• 17 April 2012 - 16:58

Hans En Bea:

Hoi Nick en Anouk,
    Hoe is het met jullie vakantie avontuur? Zoals we lezen en horen gaat alles goed de foto van suite 51 zegt alles,was vanmorgen bij je moeder op de koffie en hebben een aantal foto"s bekeken.We wensen jullie nog een hele fijne tijd en geniet ervan.
    Groet vanuit Geffen.